Helga Kasteel de budgetcoach

Tin’s Angels

Het kan iedereen overkomen. In alle lagen van de bevolking zijn er mensen die schulden hebben. Soms komt dit door het niet goed om kunnen gaan met geld, soms door enorme pech of een ingrijpende gebeurtenis. Aan de buitenkant is het niet af te lezen of iemand in de problemen zit en zodra de omgeving er iets van meekrijgt is het vaak te laat. Over geld en schulden praten is nog steeds een groot taboe.

Tin’s Angels is opgericht ter nagedachtenis van mijn broertje, Martin. Hij stond altijd voor iedereen in zijn omgeving klaar en wist altijd precies wat iemand nodig had. Soms kon hij groot uitpakken, maar veel vaker nog wist hij met een klein gebaar de juiste snaar te raken. Veel mensen missen hem nog dagelijks, maar zijn warmte en sociale instelling zal hiermee altijd voort blijven bestaan.

GeldSaam en Tin’s Angels gaan zich inzetten om de schuldenproblematiek uit de taboesfeer te halen en om mensen te helpen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Soms kan je met een simpele actie iemand weer op de goede weg brengen. Hoe de inzet en acties er uit komen te zien, zijn we nu nog aan het uitwerken. Binnenkort meer!

Mijn motto

‘Creëer een toekomst waarbij je altijd de vrijheid hebt om zelf keuzes te maken’